PROJECTE ESPORTISTES D'ALT RENDIMENT

“Volem millorar la seva experiència emocional, formativa i facilitar la seva excel·lència tant a nivell esportiu com acadèmic”

1.      FINALITAT

El sistema educatiu ordinari en l’etapa de l’ensenyament obligatori no permet sempre cursar de forma qualitativa i paral·lela els estudis acadèmics de l’ensenyament obligatori amb els entrenaments i competicions d’alguns esportistes d’alt rendiment.

L’objectiu del Projecte Singular és aconseguir que els joves esportistes d’alt rendiment no hagin de renunciar a la disciplina triada i puguin compaginar-ho amb harmonia i qualitat  amb els seus estudis en un marc inclusiu.


El projecte singular pilot iniciat al curs 2021-2022, és adreçat d’atletes d’alt rendiment de Manresa i comarca. Està dissenyat per oferir un major suport, acompanyament a l’excel·lència educativa i una major flexibilitat per als estudiants atletes que participen regularment en un esport individual o en equip a un nivell d’elit fora de l’escola. Són joves esportistes que tenen que dedicar part del dia a l’entrenament esportiu i requereixen certa flexibilitat per complir amb els seus compromisos.

Objectius principals:

–         Afavorir un desenvolupament harmònic i integral en el pla acadèmic, esportiu i personal.

–        Promoure una “cultura d’alt rendiment” per als estudiants que se centri en l’excel·lència esportiva i acadèmica.