ERASMUS+

Be A.C.T.I.V.E., Be Happy és un projecte Erasmus iniciat el curs 2020-2021. El compartim amb cinc centres més dels països següents: Alemanya, Croàcia, Lituània, Suècia i Turquia amb alumnes d’entre 12 i 14 anys. Els objectius principals són evitar l’addicció a les pantalles promoure hàbits saludables que ens ajudin a dur una vida equilibrada. El nostre projecte s’anomena Be A.C.T.I.V.E., Be Happy perquè la nostra premisa és que una vida activa és una vida feliç. Ens centrarem en sis àrees que promouen el benestar:  A d’ Action in the community,   de Culture, T de Teamwork, I d’Inspiration, V de Vitality i E d’Exercise.  Al voltant d’aquests eixos giraran tot d’activitats a través de les quals APRENDREM ANGLÈS, DESCOBRIREM ALTRES CULTURES I FAREM AMICS D’ARREU DEL MÓN!
Si voleu saber-ne més, us podeu descarregar el PDF de presentació, fer una ullada a la nostra pàgina web i seguir-nos a Instagram.

Presentació ERASMUS+Baixa

 

eTwinning Quality Label

 El Servei Nacional dels projectes eTwinning ens ha concedit el Segell de Qualitat pel nostre projecte

Be A.C.T.I.V.E., Be Happy. Contents del reconeixement seguim treballant ACTIVE AND HAPPY!!!

Primera trobada dels alumnes del projecte a Croàcia 

 ¡Després d’un any i mig d’espera per la Covid, per fi s’han pogut trobar els alumnes dels sis països participants. Els companys de Croàcia ens han rebut amb els braços oberts i hem pogut compartir un munt d’activitats per seguir avançant en el projecte Be ACTIVE, Be Happy. HVALA CROÀCIA!

Trobada dels professors a Alemanya

Els professors dels sis països es van trobar a l’Institut Geschwister-Scholl-Schule de Gütersloh, Alemanya, per fer la planificació del projecte. Van ser unes jornades de treball molt positiu.

Malgrat la pandèmia ens va impedir desenvolupar el projecte tal i com estava previst i fer les trobades presencials als diferents països, vam adaptar-nos a la situació i vam dur a terme un seguit d’activitats amb els  nostres companys: vídeotrucades amb les escoles de Suècia i Lituània, una festa nadalenca online, intercanvi de missatges de text entre parelles d’estudiants, recerca i presentacions orals sobre els altres països participants, creació del logo del projecte… I així vam poder mantenir viva la comunicació i vam seguir treballant junts.